Sveiki, mieli tinklaraščio „LAB tiflotyra“ skaitytojai

Tinklaraštis „LAB tiflotyra“ yra Lietuvos aklųjų bibliotekos Tiflotyros skyriaus darbuotojų iniciatyva.  LAB Tiflotyros skyriaus uždaviny...

2018-03-30

„Webbox 3“ – puikus prietaisas informacijai gauti ir pramogoms


„Webbox 3“  prietaisu galite klausytis radijo, televizijos, garsinių knygų, laikraščių ar žurnalų. Jis sukurtas specialiai akliems ir silpnaregiams vartotojams, turi gerus garsiakalbius, didelius, kontrastingų spalvų klavišus. Patogus naudoti ir vyresnio amžiaus žmonėms. Prietaisą paprasta valdyti  tik penkiais dideliais mygtukais. Taip pat jį galima valdyti ir nuotolinio valdymo pulteliu.
Vienas prietaisas tinka visiems atvejams ir skaito įvairiose laikmenose išsaugotą informaciją : CD, SD kortelėse, USB. O svarbiausia, kad šiuo prietaisu galima naudotis kaip kopijavimo įrenginiu, išsaugoti informaciją ir ją netgi perkelti į DAISY grotuvą.
Prietaisą galite tiesiogiai prijungti prie interneto, nereikia kompiuterio. Galite klausyti įvairiausių radijo stočių iš viso pasaulio, sužinoti naujausias žinias arba prenumeruoti bet kokį laikraštį. Su šiuo prietaisu galite skaityti garsines knygas, reikia tik užsiregistruoti bibliotekoje ir jas atsisiųsti. Galite mėgautis ir kitais pasiūlymais: podkastu, garsiniais žaidimais, ieškoti informacijos „Vikipedijoje“ ir t. t.
„Webbox 3“  turi galingą akumuliatorių, tad iki 10 valandų galėsite su malonumu klausytis garso įrašų net  terasoje ar sode.
„Webbox 3“ kainuoja apie 650 eurų.
Parengė Ina Praprovienė
Webbox3.[interaktyvus] [ žiūrėta 2018-02-05] Priega per internetą:http://www.technik-fuer-alle.de/Produkte/Produkte-Privat/Webbox/Webbox3.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą