Sveiki, mieli tinklaraščio „LAB tiflotyra“ skaitytojai

Tinklaraštis „LAB tiflotyra“ yra Lietuvos aklųjų bibliotekos Tiflotyros skyriaus darbuotojų iniciatyva.  LAB Tiflotyros skyriaus uždaviny...

2016-06-07

Sveiki, mieli tinklaraščio „LAB tiflotyra“ skaitytojai

Tinklaraštis „LAB tiflotyra“ yra Lietuvos aklųjų bibliotekos Tiflotyros skyriaus darbuotojų iniciatyva. 
LAB Tiflotyros skyriaus uždavinys visada buvo kaupti visų rūšių tiflologinę literatūrą, ją sisteminti ir įvairiais formatais pateikti skaitytojams. Toks specializuotas centras, kaupiantis įvairiapusę medžiagą apie regos negalią turinčius žmones bei informaciją gyvenantiems ir dirbantiems su turinčiaisiais regos negalią, Lietuvoje yra vienintelis.


Ką mes skelbsime?
  • Naujausių straipsnių, pasirodžiusių užsienio spaudoje apžvalgas su nuorodomis į originalius straipsnius.
  • Naujienas apie Lietuvoje ir užsienyje veikiančių organizacijų, besirūpinančių regos negalią ar kitų skaitymo sutrikimų turinčiais žmonėmis, veiklas.
  • Informaciją apie universalaus dizaino sprendimus ir pritaikymą regos negalią turintiems žmonėms.
  • Įdomias žinutes apie neregių ir silpnaregių bei kitų skaitymo sutrikimų turinčių žmonių gyvenimą Lietuvoje ir pasaulyje.
Kas mūsų skaitytojai?
  • Tėvai ir globėjai, auginantys regos negalią ar kitų skaitymo sutrikimų turinčius vaikus.
  • Socialiniai darbuotojai.
  • Visi, besidomintys regos negalią ar kitų skaitymo sutrikimų turinčių žmonių gyvenimu ir jiems iškylančiomis problemomis bei jų sprendimo būdais.
Ko mes tikimės?
  • Paskatinti diskusijas svarbiais ir opiais klausimais, kurie aktualūs gyvenantiems ir dirbantiems su regos negalią ar kitų skaitymo sutrikimų turinčiais žmonėmis.
  • Gauti iš skaitytojų grįžtamąjį ryšį, kuriuo remdamiesi skelbsime straipsnius ir apžvalgas skaitytojams aktualiomis temomis.
  • Informuoti skaitytojus apie Lietuvos aklųjų bibliotekos Tiflotyros skyriaus teikiamas informacines paslaugas regos negalią ar kitų skaitymo sutrikimų turintiems bei su jais bendradarbiaujantiems žmonėms.
  • Sudominti savo paslaugomis vyresnio amžiaus Lietuvos gyventojus ir juos prižiūrinčius šeimos narius, kurie dėl amžiaus nebegali skaityti tekstų įprastu formatu.


Ačiū visiems prie mūsų prisijungusiems ir ketinantiems padėti mums kurti tinklaraščio
 „LAB tiflotyra“ turinį. 





„LAB tiflotyra“ kūrybinė grupė

1 komentaras:

  1. Thanks for sharing, nice post!

    Tìm hiểu mua máy đưa võng http://mayduavong.me/dia-chi-mua-may-dua-vong-tu-dong-gia-re-uy-tin-tai-tp-hcm/ địa chỉ uy tín, giá rẻ tại TP.HCM hay nên mua loại máy đưa võng nào tốt với https://www.youtube.com/watch?v=l0oyXccR7ZE hay tìm hiểu sản phẩm cho trẻ em http://mayduavong.me/thuoc-pediakid-cua-phap-cho-tre-co-may-loai-co-tot-khong/ có mấy loại tốt cho trẻ không hay http://mayduavong.in/siro-pediakid-bo-sung-omega-3-cho-tre-cua-phap-co-tot-khong/ mẹ có nên dùng cho con, sản phẩm http://mayduavong.mobi/ máy đưa võng TS http://mayduavong.ws/ có tốt cho trẻ không

    AtsakytiPanaikinti